Seksistä avioliitossa    / kenkä82

Kysymyksiä Raamatusta VANHACategory: AvioliittoSeksistä avioliitossa    / kenkä82
vastausn asked 2 vuotta ago

Moi. Jos vasta avioitunut uskova pari harrastaa seksiä alussa pari kertaa päivässä niin meneekö siinä toisen haluaminen jo liiallisuuksiin, vai onko tollaseen kysymykseen edes vastausta sen ollessa aika tapaus-ja henkilökohtaista?

1 Answers
vastausn answered 2 vuotta ago

Apostoli Paavali opettaa avioliitton seksuaalisesta elämästä mm. näin (1Kr 7:4-5): ”Vaimon ruumis ei ole hänen omassa, vaan hänen miehensä vallassa; samoin ei miehenkään ruumis ole hänen omassa, vaan vaimon vallassa. älkää vetäytykä pois toisistanne, paitsi ehkä keskinäisestä sopimuksesta joksikin ajaksi, niin että olisitte vapaat rukoukseen ja sitten taas tulisitte yhteen, ettei saatana teitä kiusaisi teidän hillittämyytenne tähden.” Mielenkiintoisella tavalla Raamatussa mainitaan velvollisuuksista eikä oikeuksista avioliiton seksuaalisesta kanssakäymisestä puhuttaessa.
 
Eikä Raamattu aseta rajoja siihen, miten usein aviopuolisot viettävät avioelämää. Kaiken tulee tietysti tapahtua rakkaudesta toiseen eikä itseensä eli motiivina ei pitäisi olla se, mitä minä itse saan vaan miten voisin palvella toista. Seksuaalisuus avioliitossa on lahja, joka kuuluu aviolliittoon ja josta saa nauttia täysin siemauksin ja kiittää Jumalaa.

Vastaaja: Jarmo Sormunen

Scroll to Top