Vastaa kysymykseenKarismaattisuus    / Jukka ja Martti

Lisäys: Kun eletään päivää 20.2.2020 voidaan todeta, että koettelemisen merkitys ei ole vähentynyt tietäen, mitä Nokian herätyksessä kävi. Johtaja lankesi haureuteen. Tämä ei kuitenkaan toki poista niitä hyviä asioita mitä sen kautta tapahtui. Mutta tämä nostaa seuraavat kysymykset esille: Kuka uskaltaa koetella karismaattista johtajaa? Kuka uskaltaa koetella profetiat? Kuka uskaltaa sanoa, että hengellisen johtajan elämä ei ole nyt kunnossa (testi 2: opettajan elämä)? Kuka uskaltaa sanoa, että opetus ei ollut Raamatun mukaista (testi 1: opetuksen sisältö)?

Jonkun tulisi uskaltaa sanoa.
Ja sanoa suoraan päin naamaa, mutta ei toki vihassa eikä ankaruudessa vaan rakkaudessa, ehkä keskustellen. Mutta sanoa suoraan henkilölle. Uskovat osaavat kyllä puhua selän takana, mutta oikeaa rohkeutta ja rakkautta on puhua suoraan teon tekijälle. Se on oikeaa rakkautta sekä puhujaa/johtajaa ja seurakuntaa ajatellen.

Itse en ole todistanut tällaisia tilanteita juuri koskaan. Se kertoo karua kieltä siitä, että mieluummin mielistellään kuin sanotaan suoraan. Saatana hyökkää johtajia vastaan erityisellä voimalla, siksi he tarvitsevat sekä esirukouksen, mutta myös tarvittaessa ojennuksen. Esimerkkejä langenneista johtajista Suomen Siionissa nimittäin riittää.

Herra auttakoon meitä ja antakoon rohkeutta jokaiselle meistä ei pelkästään tähän tehtävään, vaan jokaiseen tehtävään, sillä Jumala ei ole antanut meille pelon henkeä, vaan rohkeuden Hengen.

Vastaaja: OP

Scroll to Top