Vastaa kysymykseenPedon luku 666    / Qwerty

Spekulaatiota pedon merkistä.
Pedon merkki voisi mahdollisesti olla:

 1. Mikrosiru
 2. Ihmisen rakennetta muuttava biologinen seerumi , biotuote tai jonkinlainen bioase.
 3. Yksinkertainen tatuointi.

Pedon merkin tulee sisältää (hengellisen) kumartamisen pedolle. Siinä ikäänkuin annetaan kunnia pedolle Jumalan sijaan, asetetaan peto Jumalan paikalle. Ottamalla merkin ihminen ilmaisee olevansa Pedon oma, ei Kristuksen oma. 
Teknologian olemassaolo:

 1. Mikrosiruun liittyvä teknologia on olemassa.
 2. Biologinen teknologia voisi liittyä ihmisen dna:n muokkaamiseen ja/tai paikallisesti vaikuttavaan aineeseen. Tällaisia voisivat olla geenitekniikat (geeniterapia (esim mRNA kuten nykyisissä covid rokotteissa), soluterapia tai geenien muokkaus ) ja esim. Human Implantable Quantum Dot Microneedlen (suomennettuna tyyliin ”ihmiseen asennettava kvantti piste mikroneulan) käyttö kirjoittamalla ihmiseen ihon alle tekstiä tai luettavan merkin. 
  What’s the Difference Between Gene Therapy, Cell Therapy, and Gene Editing?
  Storing medical information below the skin’s surface
  On huomioitava, että jotkin tahot suunnittelevat Quantum Dot Microneedlen käyttöä rokotusten antamiseen, jossa rokotuksen yhteydessä ruiskutettaisiin Luceferase nimistä loistavaa entsyymiä ihon alle, jolla kirjoitettaisiin ihmiseen tieto siitä, että hän on rokotettu. Eli tekniikoita tälle sektorille on. Näiden todellinen käyttötarkoitus saatetaan myös huijata ja peittää.
 3. Normaali tatuointitekniikka on tietenkin jo olemassa. Se voisi käsittää etäluettavan koodin. 

Peto voisi käyttää yhdistelmiä eri tekniikoista. Tatuointi tekniikkaa voitaisiin käyttää esimerkiksi käyttää niissä maissa, joissa edistyksellisempää tekniikkaa ei ole olemassa. 
Teknologia lopulta ei ole se oleellinen osa. Oleellisinta onkin pitäytyä uskossa Jeesukseen eikä antaa Saatanalle mitään jakoa omassa elämässään. En usko, että ihminen vahingossa voi ottaa kadottavan merkin, koska kyse on kuitenkin siitä, kenelle annamme Jumalan aseman sydäntemme kuninkaana: Meitä rakastavalle Jeesukselle vai meitä vihaavalle pedolle.

Vastaaja: Olli-Pekka Jalovaara

Scroll to Top