Spiritismi    / MiNä VaaN..

Kysymyksiä Raamatusta VANHACategory: DemonitSpiritismi    / MiNä VaaN..
vastausn asked 2 vuotta ago

Tulin vain ajatelleeksi että jos pelaa spiritismiä niin miten ihmeessä se lasi liikkuu kirjaimia pitkin ja antaa juuri oikean vastauksen, vaikka kukaan muu ei ole edes kuullut kysymystä paitsi sen esittäjä..?
Miten tämä on mahdollista?

1 Answers
vastausn answered 2 vuotta ago

Osa tällaisen ns. Ouja -päydän ilmiöistä on selitettävissä psykologisesti. Lasin liikkuminen voi aiheutua ringissä olevien alitajuisesta käden liikuttamisesta. Mutta monissa tilanteissa on kiistämättämästi kyse pahoista ja eksyttävistä henkivalloista. Ne antavat vaikutelman, että lasia liikuttaa isoäidin henki tai jonkun muun edesmenneen esi-isän henki.

On olemassa henkivaltoja, jotka näkevät ihmisen elämän ja elämään. Raamatussa apostoli Paavali kirjoittaa (Ef 6:12): ”Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.” Saatanan henkivallat yrittävät johtaa ihmistä mahdollisimman kauaksi Jumalasta. Tämän saavuttaakseen ne ovat valmiita valehtelemaan ja pettämään. Juuria tällaisesta petoksesta on spiritismissä kyse.
 
Henkivallat yrittävät saada meidät luottamaan henkien sanomiin, jotta ne saisivat meidät koukkuunsa, uskomaan mitä ihmeellisimpiä ja hulluimpia teorioita. Erilaisilla valheellisilla uskomuksilla ne onnistuvat pitämään miljoonia ihmisiä valheessa ja kaukana Jumalan totuudesta.Siksi Raamattu kehottaa meitä pysymään kaukana henkien manaajista ja noituudesta, josta aluksi lapselliselta tuntuvassa lasin liikuttelemisessakin on kyse. Jumala kehottaa meitä Mooseksen kautta 3Ms 19:31 ”älkää kääntykä vainaja- ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikä heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.”Jos joku tietää harjoittaneensa joskus spiritismiä, kehotan sanoutumaan Jeesuksen nimessä irti niistä henkivalloista, jotka noissa toiminnoissa vaikuttavat. Jumala antaa anteeksi, puhdistaa kaikesta vääryydestä ja antaa rauhan.

Vastaaja: Jarmo Sormunen

Scroll to Top