onko aikaa  – milloin tulee maailmanloppu / anssi

Kysymyksiä Raamatusta VANHACategory: Jeesuksen toinen tuleminenonko aikaa  – milloin tulee maailmanloppu / anssi
vastausn asked 4 vuotta ago

milloin tulee maailmanloppu

2 Answers
vastausn answered 4 vuotta ago

”Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa läytynyt. … Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.” Ilm 20:11;21:1

Seuraava suuri tapahtuma lienee Antikristuksen nousu, sitä seuraava lopunajallinen kriisi ja Jeesuksen toinen tulemus. Tämä maailma tuhoutuu ymmärtääkseni Jeesuksen toisen paluun jälkeisen tuhatvuotisen valtakunnan lopulla, jolloin luodaan uudet taivaat ja uusi maa..

Vastaaja: Jarmo Sormunen

vastausn answered 4 vuotta ago

Edes Jeesus itse ei tiedä milloin Hänen paluunsa aika koittaa vaan ainoastaan Isä. Ihmiset, jotka ennustavat tämän ajankohdan, ovat tämän vuoksi väärässä. Nyt voimme kuitenkin nähdä, että monet Jeesuksen toisen tulemisen ennusmerkit ovat jo täyttyneet ja viimeisetkin alkavat täyttyä. Meidän tulee siis kiinnittää huomio Jeesuksen kehoitukseen (Mark.13:33) valvokaa ja rukoilkaa, että olemme hereillä emmekä nuku kuoleman unta. 

Mark.13 

31 Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät katoa.

32 Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan, eivät enkelit taivaassa, eikä myöskään Poika, vaan ainoastaan Isä.

33 Olkaa varuillanne, valvokaa ja rukoilkaa, sillä ette tiedä, milloin se aika tulee.

Maanpäällisen elämän aika on lyhyt verrattuna ikuisuuteen, joten nyt on aika olla hereillä hengellisten asioiden suhteen. Jos ei vielä ole uskossa Jeesukseen, nyt voi ja kannattaa tulla uskoon. Jos on uskossa, nyt on aika turvata Jeesukseen ja elää lähellä Häntä joka päivä. Aika julistaa evankeliumia on lyhyt, aika auttaa lähimmäistä on rajattu. Kun maailmanaika loppuu, näitä ei voi enää tehdä.
Vastaaja: OP
 

Scroll to Top