Vastaa kysymykseenOnko velvollisuus ottaa koronarokote? / Neula

Tämä vastaus nousee siitä, että olen tutkinut useita viikkoja mRNA koronarokotteen koodia tietoturva-analyytikon näkökulmasta sekä tutkinut asiaa laajasti maallikkona.

I) Ensiksi ihmisen EI tulisi antaa pistää itseensä tai syödä jotain sellaista, josta hän ei tiedä mitä se pitää sisällään. Kaikki Jumalan luoma, jonka Hän on antanut meille ruuaksi on toki selvää: Jumala tietää miten Hän meidät loi ja mikä sopii meille ruuaksi. Raamatussa puhutaankin paljon siitä mikä on hyvää syötävää. Mutta mikä olisi hyvää pistettävää meihin Raamattu ei puhu ymmärtääkseni mitään. Oletusarvoisesti voi siis sanoa ettei pidä pistää itseensä mitään jos ei erityisesti tiedä, että se on luonnonmukaista = ihmiselle luomisjärjestyksen mukaisesti sopivaa. Sellaista voisi olla hädänalaisessa tilanteessa pistettävä esim. adrenaliini jne. mutta niihin en ole perehtynyt. Sen sijaan rokotteet ovat eri asia ja varsinkin mRNA rokote, johon tässä vastauksessa keskityn.

II) Koronarokote pitää sisällään mRNA teknologiaa. mRNA teknologia tarkoittaa sitä, että ihminen on koodannut genettistä RNA koodia, joka uudelleenohjelmoi ihmisen soluja. Mielestäni jo tässä tässä vaiheessa ihminen on astunut Jumalan paikalle pyrkien rakentamaan paremman ihmisen. Ei tule onnistumaan, koska ihminen ei tiedä kuin osan siitä miten Jumala on ihmisen ohjelmoinut. Tietotekniikka maailmassa tiedämme jo sen, että jotta ohjelmointi onnistuisi, tulee tietää mikä on koodin arkkitehtuuri ja saada ohjeet kuinka systeemiä tulee ohjelmoida. Tällaisia ohjeita EI Jumala ole antanut. Tämä on hyvästä syystä: Jumalan idea ei ole, että manipuloisimme geenejämme ja koodaisimme ihmistä paremmaksi. Jos Hän olisi sen halunnut, olisi antanut ohjelmointiohjeet ja ymmärryksen miten tämä tulee hoitaa. Jumala on jo luonut meidät siltä osin valmiiksi. Paras keino millä voimme parantaa itseämme on hengellinen: Tehdä parannus ja turvata uskossa Jeesukseen.

III) Kuinka mRNA huijaa elimistön puolustusmekanismeja. mRNA shotti huijaa Jumalan hyvästä syystä luomaa  elimistön puolustusmekanismeja seuraavasti: mRNA koodiin tehtiin luonnollisen RNA sekvenssiin seuraava muutos: U (Urasiiili) emäs muutettiin pseudouridiiniksi Ψ. Tällä synteettisellä muutoksella huijattiin elimistöä hyväksymään kehon ulkopuolinen koodi solun sisään.
Nature.com: ”Katalin Karikó helped to show that chemical modifications to RNA can smuggle the molecule past the body’s immune defences.”
Enpä usko, että Jumala loi kehon suojajärjestelmämme siksi, että me hakkeroisimme ne? Pikemminkin suojaamaan meitä. Hälytysmerkki.

IV) mRNA rokotteet eivät oikeasti ole rokotteita vaan RNA terapiaa, joka luokitellaan geeniterapian alle. Bayer kansainvälisen lääkejätin johtaja sanoikin, että koronarokote oltaisiin markkinoita RNA terapiana, 90% ihmisistä ei olisi ottanut sitä. Hän piti markkinointia onnistuneena, minä pidän sitä huijauksena.

V) Auditointi. Ihmisen rakentama koodi tulee aina auditoida. mRNA rokotteen koodi on ihmisen tietokoneella rakentamaa (geneettistä) koodia. Ihmisen rakentama koodi sisältää aina virheitä ja ongelmia. Hämmästyksekseni Suomessa en tiedä muita tahoja, jotka ovat auditoineet koronarokotteen koodin kuin lääkäri Tamara Tuuminen ja minä itse tietoturva-auditoijan roolissa.

VI) Rokotepassin viesti: Viranomaiset pyrkivät pakottamaan koronarokotteen ottamista mm koronapassin avulla. Koronapassin ominaisuuksia mietittäessä havaitaan, että se toimii tulevan pedon merkin tavoin seuraavin ominaisuuksin

  • Koronapassin avulla voidaan rajoittaa liikkkumista ja menemistä johonkin paikkaan (ei toki eksplisiittisesti sanottu Raamatussa, mutta liittyy ostamiseen ja myymiseen: ”Et saa mennä kauppaan”)
  • Koronapassin avulla voidaan estää ostaminen ja myyminen
  • Koronapassi liittää merkin ihmisen identiteettiin

Koronapassin käyttöönottamisen avulla rakennetaan IT-järjestelmät kykeneviksi estämään ihmisen liikkuminen sekä ostaminen ja myyminen ilman valtion virallista merkkiä. Lisäksi sen avulla hyväksytetään ihmisillä kyseinen ajatusmalli. Koska koronapassin käyttöönottoa ajetaan valtavalla painostuksella, joka ei mielestäni liity mitenkään terveyteen, näen sen olevan suunniteltu askel kohti pedon merkkiä. Toivottavasti olen väärässä, mutta koska asiaa ajetaan globaalisti yksin tuumin, en usko kyseessä olevan sattuma.

Se, että koronapassi kehittyisi pedon merkiksi edellyttäisi vielä sitä, että

  • Rokotepassi liitetään digitaaliseen ID:hen. Tämä on jo suunnitelmissa.
  • Rokotepassi liitettäisii maksuvälineisiin. Tämäkin on jo suunnitelmissa.
  • Rokotepassi tai mikä sen nimi tulevaisuudessa onkaan, edellyttäisi pedon kumartamista. Tämä ei ole julkisuudessa vielä suunnitelmissa, varsinkin kun antikristus ei ole vielä julkisesti näyttäytynyt. Mutta on mahdollista liittää lopulta ideaan.

Kaikki edellämainittu ja moni muu asia ympäristössä herättää epäilyt ja osin selvän varmuudenkin. Neuvoisin uskovia pysymään kaukana tästä ihmisen mRNA ideasta ja vähintään totalitaristisista menetelmistä, jotka näyttävät vievän juuri väärään suuntaan. Tiedämme toki, että ennen Jeesuksen toista tulemista antikristus ja pedon valtakunta ilmaantuvat, mutta saamme olla Herramme Jeesuksen kanssa luottavaisin mielin: Voitto on Herran ja sitä myöten meidän!

Vastaaja: Olli-Pekka Jalovaara

Scroll to Top