Jumalan Suuret Teot    / Teemu

Kysymyksiä Raamatusta VANHACategory: IhmeetJumalan Suuret Teot    / Teemu
vastausn asked 3 vuotta ago

Raamatussakin kehoitetaan kertomaan Jumalan suurista teoista. Nyt maailmassa tapahtuu kuolleista heräämisiä, mutta ei niistä puhuta. Pelkäävätkö kristilliset järjestät maineensa puolesta jos julistavat Jumalan suurista teoista, vai miksi näitä tapahtumia ei tuoda julkisuuteen?

2 Answers
vastausn answered 3 vuotta ago

Kuolleitten herättämisissä on ollut kautta historian yksi merkittävä ongelma. Niitä on ollut kovin vaikea jälkeenpäin tarkistaa. Esimerkiksi Indonesian herätysten yhteydessä puhuttiin paljon kuolleista herättämisistä. Nämä puheet osoittautuivat myöhemmin tuulesta temmatuiksi.
 
Uskon, että Jumala voi herättää kuolleista , jos haluaa. Uskon, että niin on saattanut tapahtuakin. Raamattuhan sanoo, että Jeesuksen opetuslapset tekevät samoja tekoja kuin Mestarinsa – Mestarinsa nimessä. Mutta silloin, kun niistä puhutaan, on syytä tarkistaa lähteet ja varmistua, että huhut pitävät paikkansa. Jos Sinä tiedät jonkin tilanteen, joka on todistettavissa todella tapahtuneeksi, pyydän Sinua ottamaan minuun yhteyttä tämän sivuston palauteosoitteella, niin laitan sen sitten myöhemmin tämän saman vastauksen yhteyteen.

Vastaaja: Jarmo Sormunen

vastausn answered 3 vuotta ago

Katselin joku aika sitten suomalaisen nuoren videotodistuksen, jossa hän todisti olleensa kuollut mutta öitin ja rukoustuen kautta heränneensä kuolleista. Kun hän heräsi oli hän yksin ruumishuoneella. Minulle vakuuttava todistus ja näitä kannattaa jakaa mielestäni kun on tällainen lähellä (=Suomessa) tapahtunut. Jumala tekee paljon ihmeitä päivittäin ja suurempi ongelma on, ettemme havaitse niitä ja Jumala ei itse niistä nosta suurta meteliä (se uskomaton Jeesuksen sydämen laatu = nöyrä ja hiljainen). Jeesuksen sydämen laatua mietittäessä vierähtää sydämestäni muutama kyynel.

Uskon, että Suomessakin Jumala nostaa tarvittaessa kuolleista ja parantaa. Kun lähdetään suurella mellakalla hakemaan ihmeitä, niitä ei tapahdu ja ne Jumala saattaa piilottaakin. Mutta kun Pyhän Hengen johdossa mennään rukoilemaan oikean tarpeen edessä, Jumala kuulee. Jeesus on kuoleman voittaja ja kuolemaa eikä sairautta tai tauteia kannata pelätä Hänen ollessaan läsnä. Jeesus ei karttanut sairaita eikä tautisia eikä sairautta (ei koronaakaan) vaan meni sairaiden luokse ja paransi heidät. Siinä meille mahtava esikuva. 

Vastaaja: Olli-Pekka Jalovaara

Scroll to Top