Mitä Taivaassa tehdään? Miksi ikuisuus?

Kysymyksiä Raamatusta VANHACategory: TaivasMitä Taivaassa tehdään? Miksi ikuisuus?
vastausn asked 4 vuotta ago

Eli taivaassa en olisi minä, vaan toinen versio minusta, koska olen syntinen maan päällä (vaikka sitten uskoisinkin).En edelleenkään käsitä mitä siellä taivaassa tehdään, ikuisuus. Siis ikuisuus. Ja miksi? Itse haluan elää yhden elämän, jossa pyrin olemaan hyvä ja tekemään hyvää.

1 Answers
vastausn answered 4 vuotta ago

Maan päällä riittääkin rajattu aika olosuhteiden ja vaikeuksien sekä rakkauden ja ilon puutteen vuoksi. Suurin asia ymmärtääkseni Taivaassa on rakkauden kokeminen Jumalan ja toisten ihmisten osalta sekä sen osoittaminen toisille. Kun siitä pääsee hajulle, sitä haluaa lisää. Kun pääsee kokemaan Jumalan antamaa rakkautta ja iloa, ei siitä voi saada kylliksi. Kaikki muu tekeminen mitä Taivaassa mahdollisesti on, siitä ei ole Raamatussa paljoa kerrottu. Kun synti ja pahuus otetaan pois, rakkaus ja ilo täydellistyy, kaikki tekeminen – mitä sitten onkin – on erilaisessa hengessä tehtyä kuin täällä maan päällä.

Jos sydän on täynnä iloa ja rakkautta, enpä usko, että löytyy montakaan ihmistä, joka haluaa, että elämän tulisi loppua. Jeesus haluaa antaa elämän, ja yltäkylläisen sellaisen. Ihmisen tulee tehdä parannus (kääntyä synneistä) ja turvata uskossa Jeesukseen, jotta sen saisi.

Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys. Jeesus, Joh.10:10

Vastaus: OP

Scroll to Top