Vastaa kysymykseenHänen nimensä on…    / Tietämätön

Rukouksen osoite on tietysti tärkeä, mutta vieläkin tärkeämpi on rukouksen välittäjä. Raamattu kehottaa rukoilemaan Jeesuksen nimessä. Hänen sovitustyönsä tähden voimme lähestyä Jumalaa. Jeesuksen tähden Jumala kuulee rukouksemme. Kun rukoilemme Jeesuksen nimessä, viesti menee varmasti perille.

Apostoli Johannes kirjoittaa (Jh 14:12-14): ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen.” Me saamme rukoilla Isää, Jumalaa, Herraa, Kaikkivaltiasta, Vapahtajaa, pelastajaa jne. Jeesuksen nimessä.
 
Mielenkiintoista on se, ettei Raamattu opeta missään Pyhän Hengen rukoilemista. Sillä Pyhä henki auttaa meitä rukoilemaan Jeesuksen nimessä. Sinä saat rukoilla Jumalaa ilman pelkoa. Sinun ei tarvitse pelätä, osaatko käyttää oikeaa nimeä oikeassa paikassa. Jeesus on ilmoittanut meille Isän nimen. Hänen kauttaan saamme lähestyä Jumalaa turvallisesti ja ilman pelkoa.

Vastaaja: Jarmo Sormunen

Scroll to Top